Atelier de simţuri pentru cei mici în grădina Asociaţiei „Inimi Colorate”

Miercuri, 15 Septembrie 2021, 08:52
135
Miercuri, 15 septembrie, de la ora 18.30, copilaşii sunt aşteptaţi la un nou atelier de simţuri, organizat în grădina Asociaţiei „Inimi Colorate”, pe strada Alexandru Bogza nr. 25. Atelierul este ţinut de Anca Costea, specialist cu o experienţă de peste zece ani în lucrul cu oamenii, programe de dezvoltare personală, parenting, autocunoaştere, tehnici de vindecare. La acest curs, cei mici se vor juca în mod conştient cu simţurile, rezolvând cele trei nevoi psihologice de bază: nevoia de conectare, nevoia de capabilitate, nevoia de control.

În acelaşi timp, se va insista pe dezvoltarea comunicării non violente, păstrând atenţia în interior, la simţuri, dar şi pe vizual, auditiv, kinestezic, olfactiv, gustativ.

„Trecem dincolo de suprafaţă şi vedem ceea ce este viu şi vital în noi şi cum toate acţiunile noastre au la bază nevoi universal umane. Când ne înţelegem şi ne recunoaştem nevoile, creăm o bază comună pentru o relaţie mai armonioasă, o conectare bună cu noi înşine şi cu ceilalţi.

Uneori, copiii pot respinge legumele şi fructele, iar noi ca părinţi ne străduim să găsim soluţii diverse pentru a le strecura în meniul lor. Haideţi la atelierul simţurilor pentru a ne susţine, dezvolta, împrieteni cu aceste concepte naturale, prin joc şi joacă specifică”, a declarat specialistul. Articole pe aceeasi tema

Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Cultură-Educație : Atelier de bune maniere pentru copii
Pagina a fost generata in 0.4248 secunde